Hőtérkép
Felhőkép

ugyintezes.jpg

Márton napi felvonulás és süteményvásár Kocsordon!

Márton napi felvonulás és süteményvásár Kocsordon!“Márton napján “Kocsordon” mi is libát eszünk! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f51/1/16/1f603.png")">????https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/1f499.png")">????

Kedves Kocsordiak!Ma délután tartotta meg a Kocsordi Jókai Mór Általános Iskola Márton napi rendezvényét és vásárát a Móricz Zsigmond Művelődési Ház parkjában, melyen ez alkalommal is részt vettem.

A felvonuláson együtt gyalogoltunk az általános iskolásokkal a megszokott útvonalon az elkészített lámpásokkal világítva.

A felvonulást követően a Művelődési Ház parkjában folytatódott a rendezvény: tűzgyújtással, az iskolások műsorával és süteményvásárral.

Ezúton is szeretném megköszönni az általános iskola vezetőségének, Katona Attila igazgató úrnak a meghívást és gratulálok a színvonalas rendezvényükhöz!

Bízom benne, hogy a jövőben is folytatódik ez a szép hagyomány!

“Márton napján “Kocsordon” is libát eszünk! https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f51/1/16/1f603.png")">????https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/1f499.png")">????

Barátsággal:
Földi István