Címlapos tartalom

Polgármesteri beszámoló: 2018.01.03.

Polgármesteri beszámoló - 2017.10.25. - 2017.12.31.

Kedves Kocsordiak!

Egy felelős településvezetőnek kötelessége meghatározott időközönként beszámolnia a munkásságáról a település lakóinak, akiktől a bizalmat kapta ahhoz, hogy vezető legyen.

Ennek kívánok most ismét eleget tenni.

Megtartottam 2017. évi polgármesteri évértékelőmet

Kedves Kocsordiak!

Polgármesterként fontosnak tartom, hogy számot adjak a község lakosságának a munkámról, a településen végzett fejlesztésekről, az itt történt eseményekről. Úgy gondolom, hogy ezt minden településvezetőnek meg kellene tennie.

A tegnap este folyamán sor került a 2017. év polgármesteri évértékelője, beszámolójára, amely a következő szellemiség jegyében telt, amely egész életemet behálózza:

Polgármesteri beszámoló: 2016.08.03.

Tisztelt Kocsordiak! Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassam, leírjam Önöknek az elmúlt két hétben végzett munkámat, munkánkat. Pompázik a Móricz Zsigmond Művelődési ház előtti főpark. Társadalmi munkában a kocsordi Katasztrófa Védelmi Csapat. Megújult a Hóvirág Nyugdíjas klub épülete. Szépül és modernizálódik a Szegfű utca. Meghirdettük a Kocsordi "Nyári Varázs" Napközis Gyerektábort. Takarítás alatt a kocsordi "Necske és a Sándor tanya. Megrendeztük az I. Kocsordi Villámtornát. Elkezdődött a kocsordi Közmunkás Bázis épületének a kialakítása.