Görbüljön a bot!  A Kraszna Horgászegyesület éves közgyűlésén vettem részt.

Kedves Kocsordiak!

Ma délelőtt tartotta az éves közgyűlését a kocsordi Kraszna Horgászegyesület.
Jakab János, az egyesület elnöke a délelőtt folyamán értékelte az elmúlt évet az egyesületi tagokkal közösen, majd természetesen a jövőbeni tervek egyeztetése következett.

Kraszna Horgászegyesület éves közgyűlése

 

A rendezvényen örömmel értesültem arról, hogy az egyesület jelenlegi tagjainak száma 130 fő, amely folyamatosan gyarapodik.
Elnök Úr elárulta azt is, hogy 2018-ban kb. 100 mázsa halat telepítettek a Kirva-lapos horgásztóba, amely az egyesület használatában van és idén is hasonló mennyiségű hal telepítését tervezik.

Ezek alapján elmondható, hogy a Kirva-lapos horgásztó kimagaslóan jó halállománnyal rendelkezik, a horgászok nagy örömére.

Az eseményen tiszteletét tette Virág Imre, a Sporthorgász Egyesületek Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közhasznú Szövetségének elnöke is, akivel évek óta jó kapcsolatot ápolok.
Örülök neki, hogy személyesen is ismerhetem őt és hogy lehetőségem volt ismét találkozni vele.

Az önkormányzat és a horgászegyesület évek óta jó kapcsolatot ápol, az önkormányzat anyagi támogatással és egyéb javakkal támogatja az egyesület működését, akik remek közösségépítő rendezvényeket szerveznek és aktív résztvevői az önkormányzati rendezvényeknek is.

Ezúton is gratulálok Jakab János horgászegyesületi elnöknek és az egyesület minden egyes tagjának a közösségükhöz!

Kívánok nekik a jövőben is további sok sikert és jó fogást!

Görbüljön a bot!

Barátsággal:
Földi István