Jó hangulatú majális ünnepség Kocsordon, a Kirva-laposon!

Jó hangulatú majális ünnepség Kocsordon, a Kirva-laposon!

Kedves Kocsordiak!

Az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan a Kraszna Horgászegyesület idén is megszervezte a településen majális ünnepségét, melyhez az Önkormányzat is csatlakozott.

TOVÁBBI KÉPEK

A reggeli hűvös idő sem vette el a résztvevők kedvét, hiszen annak ellenére is szép számmal jelentek meg a csapatok a főzőversenyen és a rendezvény további műsorszámain.

Az Önkormányzat mellett a rendezvényen részt vett a Csepeli Horgászegyesület, Hollóháza Önkormányzata, az Ópályi Polgárőrség, a Kocsordi Polgárőrség, a Kraszna Vadásztársaság, a Kocsordi Nők Baráti Köre, a Hoya Zrt. csapata, a Kraszna Horgászegyesület és Bodrogszerdahely csapata.

Megtisztelte a rendezvényt jelenlétével Dr. Varga-Damm Andrea országgyűlési képviselő, Szalay Kont református esperes, Deme László a Kraszna Vigadó tulajdonosa és Jakab Zsigmondné Zsóka Néni is, akik egyben ellátták a főzőverseny zsűrijének feladatait is.
Nagy örömömre szolgált, hogy a néhai polgármester fia, Jakab Kornél is ellátogatott a rendezvényre.

A főzőversenyen ez alkalommal is ízletesebbnél ízletesebb ételekkel szálltak versenybe a csapatok.
Az Önkormányzatunk idén a „legjobbik babgulyás Kocsord módra” címmel indult a főzőversenyen, mellyel harmadik helyezést értünk el.

A délutáni kulturális programok része volt a Szultána Hastánccsoport előadása, a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda növendékeinek műsora, és színvonalas zenés-verses, énekes műsorszámokkal szórakoztatták a rendezvényre látogatókat.
A nap folyamán a jó hangulatról ezúttal is Lantos Ferenc tangóharmonikás művész gondoskodott.

Örülök, hogy a hűvös idő ellenére is szép számmal ellátogattak a rendezvényre!
Találkozunk egy év múlva!

Barátsággal:
Földi István