Kocsordon a Richter Cirkusz!

Kedves Kocsordiak! Hétfőn érkezik Kocsordra a híres Richter Cirkusz, akik szeptember 4-én (kedd) és 5-én (szerda) 18:00 órától tartanak előadást a nagyérdemű közönségnek a sportpálya területén. A társulat nagy meglepetésekkel, világhírű művészekkel, mutatványosokkal, egzotikus állatok kavalkádjával érkezik településünkre. A társulat és jómagam is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt fergeteges előadásukra...

Tanévnyitóra elkészül a Kocsordi Jókai Mór Általános Iskola parkolója – rekonstruálásra és modernizálásra kerül az újonnan elkészülő parkoló melletti park

Kedves Kocsordiak!

A hétfői tanévnyitóra elkészül a Jókai Mór Általános Iskola parkolója, amely a szükséges engedélyek beszerzése miatt váratott magára.

A parkoló elkészítését polgármesterként többször szorgalmaztam már az általános iskola épületénél lévő nagy forgalom és a gyermekek biztonsága érdekében.

Természetbeni támogatás élelmiszer, ruházat valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában!

Kedves Kocsordiak!

A 2018. augusztus 1-jén érvényes gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsággal rendelkezők részére Önkormányzatunk a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 20/A. § (1) bekezdése alapján természetbeni támogatást nyújt élelmiszer, ruházat, valamint tanszer vásárlására felhasználható Erzsébet-utalvány formájában.