Címlapos tartalom

Megkezdődött a szociális tüzelőanyag támogatás és a lakhatási támogatás 2017. évi igénylése Kocsordon

Kedves Kocsordiak!

Ismét lehetőség van szociális tüzelőanyag támogatás, valamint lakhatási támogatás igénylésére.

Célom – a képviselő-testülettel együtt – településünk lakosságának szociális támogatása a lehetőségeinkhez mérten. Hiszen azért vagyunk, hogy Önöket segítsük és támogassuk!

Kocsord község Díszpolgára!

Kedves Kocsordiak! Nagy örömmel értesítek mindenkit, hogy indítványomra a tegnapi ülésén a Képviselő-testület „Kocsord község Díszpolgára” elismerő címet adományoz Szabó Károlyné „Jucika Tanár Néninek. Közismert településünkön Szabó Károlyné „Jucika Tanár Néni” Vöröskeresztes munkássága, aki 1963 óta tagja a Magyar Vöröskeresztnek. Neki köszönhetően a megyében elsőként lett bázisiskola településünk általános iskolája. Neki köszönhetően a megyében elsőként lett bázisiskola településünk általános iskolája. Szintén első bázisóvoda a megyében a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda.

Polgármesteri beszámoló: 2016.08.03.

Tisztelt Kocsordiak! Engedjék meg, hogy pár mondatban bemutassam, leírjam Önöknek az elmúlt két hétben végzett munkámat, munkánkat. Pompázik a Móricz Zsigmond Művelődési ház előtti főpark. Társadalmi munkában a kocsordi Katasztrófa Védelmi Csapat. Megújult a Hóvirág Nyugdíjas klub épülete. Szépül és modernizálódik a Szegfű utca. Meghirdettük a Kocsordi "Nyári Varázs" Napközis Gyerektábort. Takarítás alatt a kocsordi "Necske és a Sándor tanya. Megrendeztük az I. Kocsordi Villámtornát. Elkezdődött a kocsordi Közmunkás Bázis épületének a kialakítása.