Községünk

Köszönjük egész éves munkájukat a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvodának!

Kedves Kocsordiak!

A tegnapi nap folyamán jómagam Andráskáné Rádi Bettina aljegyzővel és Katona Károlyné óvodavezetővel egy kis meglepetéssel köszöntük meg az óvoda és a konyha dolgozóinak elmúlt éves munkáját.

Nagyon jó hangulatban telt ez a délutáni kis összejövetel, amelyet egy kötetlen beszélgetés követett.

Sikerekben, egészségben gazdag, boldog új esztendőt kívánok Önnek és szeretteinek!

Kedves Kocsordiak!

Hamarosan a végére ér a 2017-es esztendő, amelyről összességében elmondható, hogy – bár voltak nehéz pillanataink, mégis településünk elért sikerei azok, amelyek nagy százalékban meghatározták ezt az évet, elősegítették községünk stabilizálását, jövőjét.

Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP-rendszer országos kiterjesztéséhez

A közigazgatás és a közszolgáltatások megfelelő működése meghatározó szükséglete a modern európai társadalmaknak. Az Európa 2020 Stratégia, a Nemzeti Reformprogram, illetve a Partnerségi Megállapodás célkitűzéseinek elérése nem lehetséges a közigazgatás, illetve a közszolgáltatások hatékonyságának fejlesztése, egy ügyfélközpontúbb, szolgáltató hozzáállású állam kialakítása nélkül. Jelen felhívás a magas szintű és korszerű (lakossági, államigazgatási és vállalkozások által használt)...

Kocsordi Mindenki Karácsonya: 2017

Kedves Kocsordiak!

Múlt hét szombaton már második alkalommal rendeztük meg Mindenki Karácsonyát településünkön a kocsordi adventi parkban.

Színvonalas műsorral kedveskedtek a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda és a Jókai Mór Általános Iskola növendékei.

Karácsony a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvodában!

Kedves Kocsordiak! Ma délután tartotta karácsonyi ünnepségét a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda, amelyen jómagam és Andráskáné Rádi Bettina aljegyző is részt vett. A gyermekek csodálatos műsorral örvendeztettek a közönséget. Nagyon örülök annak, hogy ilyen intézményünk van, ahol ilyen csodálatos pedagógusok dolgoznak és ilyen szép és ügyes gyerekek vannak! Gratulálok Katona Károlyné intézményvezetőnek és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenki számára....

Időjárás okozta károk a Kocsordi Köztemetőben

Kedves Kocsordiak!

Az elmúlt időszakban lehullott jelentős csapadékmennyiség következtében az amerikai típusú sírok közül több sírhely is megsüllyedt a Kocsordi Köztemetőben.

A rendelkezésre álló adatok szerint vis maior esetről van szó, melyért az önkormányzatunk közvetlenül nem tartozik felelősséggel, de megpróbálunk segítséget nyújtani a sírok helyreállításában.