Az időseket köszöntöttük Kocsordon!

Az időseket köszöntöttük Kocsordon!

Kedves Kocsordiak!

A Kocsordi Nők Baráti Köre szervezésében, önkormányzat támogatásával immár negyedik alkalommal került megrendezésre községünkben az Idősek Világnapi ünnepség, amelyen szép számmal voltak jelen az idősebb korosztály képviselői.

A rendezvényt jómagam polgármesterként nyitottam meg. Ezt követően óvodásaink és iskolásaink műsorral készültek az idősek tiszteletére, akiket az intézményvezetők – Katona Károlyné óvodavezető és Katona Attila igazgató úr – is elkísértek.

Az időseket köszöntöttük Kocsordon!

Előadóként vett részt a rendezvényen Dolha-Varga Jolán is, aki verssel köszöntötte a jelenlévőket. A nyírmeggyesi citerazenekar nagy sikerű előadásával örvendeztette meg a résztvevőket és gondoskodott a jó hangulatról.

A Polgármesteri Hivatal dolgozóit Andráskáné Rádi Bettina aljegyző képviselte.

Megtisztelte a rendezvényt jelenlétével Dr. Apáti István országgyűlési képviselő és településünk díszpolgára, Szabó Károlyné is. Dr. Apáti István Képviselő Úrral, valamint jelen lévő képviselőtársaimmal - Kósa Anitával, Gombos Lászlónéval és Pajtás Zsigmonddal – egy szál virággal köszöntöttük az időseket.

A Kocsordi Nők Baráti Köre pedig szerény ajándékkal – egy bögrével – és színvonalas vendéglátással kedveskedett a résztvevőknek.

Jó volt azt látni, hogy sikerült mosolyt csalni az arcukra és egy kis időre feledtettük gondjaikat, bajaikat. Még egyszer köszönöm a Kocsordi Nők Baráti Körének, hogy ismét színvonalas rendezvényt szerveztek elődeink tiszteletére!

Fellépőinknek és az őket felkészítő pedagógusoknak ezúton is köszönöm, hogy hozzájárultak a rendezvény színvonalának emeléséhez!

Bízom benne, hogy mindenki jól érezte magát és remélem, hogy jövőre ismét találkozunk!

Üdvözlettel: Földi István

Az időseket köszöntöttük Kocsordon!