Ismét sikeres pályázat Kocsordon! 14.985.090 Ft belterületi utak felújítására!

Ismét sikeres pályázat Kocsordon! 14.985.090 Ft belterületi utak felújítására!

Kedves Kocsordiak!

„Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása” keretében a „Belterületi utak, járdák, hidak felújítása” pályázati alcél tekintetében benyújtott pályázatunk a miniszteri döntés értelmében pozitív elbírálásban részesült!

A pályázattal 14.985.090 Ft összeggel gazdagodik településünk, melyet a következő, szilárd burkolatú utcáink fejlesztésére fogunk fordítani: Szabadság, Táncsics Mihály, Bem József, Ady Endre, Lakatos Lajos, Szegfű, Kazinczy Ferenc, Nagymező, Dankó Pista, Váci Mihály utca.

Az említett útszakaszokon sor kerül útalap pótlására, kátyúzásra, nyomvályúk megszüntetésére, aszfalt kopóréteg készítésére, padkarendezésre, az útburkolatra rárakódott földréteg tisztítására.

Elmondható, hogy településünk maximálisan teljesít a pályázatok tekintetében, hiszen az elmúlt bő egy év folyamán mindegyik benyújtott pályázatunk nyertes pályázatként került elbírálásra.

Ezúton is köszönöm a pályázatírásban és a pályázat sikerességében közreműködők munkáját!

Kedves Kocsordiak!

Természetesen tudomásunk van az említett utcákon kívül a község többi utcájában jelen lévő problémákról is; nem feledkezünk meg róluk sem, következő alkalommal remélhetőleg ezekre a szakaszokra is sikerül majd támogatást szereznünk. Addig is szíves türelmüket és megértésüket kérem!

Üdvözlettel:
Földi István