I. Kocsordi BMW Fest!

I. Kocsordi BMW Fest!

Kedves Kocsordiak!

Polgármesterként mindig is fontosnak tartottam a közösségi élet fejlesztését, fellendítését. Önkormányzatunk számos közösségi programot szervezett az elmúlt év folyamán, amelyek mindig sikeresek voltak, így például nemzeti ünnepeink alkalmából megemlékezéseket, a Nyári Varázs Gyermektábort, Halloween-i kézműves házat, adventi forgatagot, Mindenki Karácsonyát, szurkolói zóna az Európai Bajnokság apropóján és egy nagysikerű falunapot, a Kocsordi Csikos Falunapot.

A fellendült közösségi élet hatására helyi fiatalok kerestek meg azzal az ötlettel, hogy szeretnék megrendezni az I. Kocsordi BMW Festet. A rendezvény főszervezője egy ügyes és sikeres, fiatal kocsordi hölgy, Lengyel Fruzsina.

A Képviselő-testület ma délutáni ülésén támogatta a rendezvény megvalósítását.

Az esemény időpontja: 2017. október 14., helyszíne a Kocsordi Sportpálya.

A programok között szerepel autós limbo, szépségverseny, kipufogó dB mérés, felvonulás, hangnyomás mérés. A jó hangulatért DJ. TEKK a felelős, a színvonalas kiszolgálást pedig a Bázis Rendezvénysátor biztosítja.

A szervezők a rendezvény szlogenjeként az „Együtt az M49-es elkerülő út mihamarabbi megépítéséért!” címet választották. Nagyon örülök, hogy a kocsordi fiatalság is egyet ért ezzel a törekvéssel és támogatja azt.

Üdvözlettel:
Földi István