Községünk

Sneider Tamás, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke fogadott tegnap az Országházban

Kedves Kocsordiak!

A Magyar Országgyűlés alelnökével építő jellegű beszélgetést folytattunk Kocsorddal, az újabb pályázati lehetőségek benyújtásával kapcsolatosan, valamint hogy hogyan tudnánk a már eddig is sikeres pályázati rendszerünket tovább fejleszteni, mely már az eddigiekben is több száz millió forint támogatást jelentett a településnek.

Féléves polgármesteri beszámoló

Kedves Kocsordiak!

Mivel már régen nem került sor polgármesteri beszámoló közzétételére, de folyamatosan tájékoztattam a helyi lakosokat, valamint a facebook oldalamra látogatókat a munkásságomról, így most szeretném összefoglalni 2018. első félévének legfontosabb eseményeit:

Humanitárius települések véradása Kocsordon is! 2018. július 11. (szerda) 8:30-14:30

Kedves Kocsordiak! Humanitárius településként kiemelt fontossággal kezeljük településünkön a véradások szervezését. A holnapi nap folyamán a Móricz Zsigmond Művelődési Házban ismét véradást szervezünk. A segíteni szándékozók 8:30 és 14:30 között adhatnak vért. A véradásra kérjük, hozza magával személyi igazolványát, TAJ – és lakcímkártyáját....

Uborkapermetezés társadalmi munkában

Kedves Kocsordiak!

Fontosnak tartom, hogy egy településvezető aktívan vállaljon részt a község életében, a felmerülő munkák elvégzésében. Így tettem ezt én is, amikor ma délután permetezőt "ragadtam", hogy társadalmi munkában vegyem ki a részem az uborkatermesztéssel kapcsolatos munkálatok elvégzésében, hiszen a természet sem pihen hétvégén.

Beérett a kocsordi uborka – megkezdődött az uborkaszedés!

Kedves Kocsordiak!

A mai nap folyamán a külső szakértőnk tanácsára megkezdtük az uborkaszedést az önkormányzati területen.

Nagyon örülök, hogy ezt az elképzelést is sikerült megvalósítanunk, hiszen indítványomra a képviselő-testület jóváhagyta ennek a bevételteremtő munkának az elindítását a községben, melyet önerőből hoztunk létre - közel 3000 méternyi területen.