Községünk

Segítség az idős korúak és egyedül élők számára a ház körüli munkák elvégzésében

Kedves Kocsordiak! Önkormányzatunk ebben az évben is segítséget kíván nyújtani az idős, egyedül élő, rászoruló lakosok számára a ház körüli munkák elvégzésében. Amennyiben fűkaszálással,fűnyírással, egyéb ház körüli munkával kapcsolatosan segítségre van szüksége, kérem keresse Vilicsku Mónikát a Polgármesteri Hivatalban az 502-801-es telefonszámon....

Megtartotta soron következő ülését Kocsord Község Önkormányzata

Kedves Kocsordiak!

A mai testületi ülés legfőbb témája az ebben az évben elvégezendő fejlesztések megtárgyalása volt.
Polgármesterként fontosnak tartom, hogy minden évben olyan fejlesztéseket végezzünk a településen – az előző évhez hasonlóan- , amely a község érdekét és fejlődését szolgálja.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés képviselőjeként láttam vendégül a szentegyházi Gábor Áron Líceum 25 diákját Erdélyből

Kedves Kocsordiak!

Szentegyházáról, a Gábor Áron Líceumból 25 diák érkezett a „Határtalanul” program keretében Kocsord településre.

A pályázat testvériskolájukkal, a Mátészalkai Szakképzési Centrum Gépészeti Szakgimnázium és Kollégium keretein belül került megvalósításra, melynek magyarországi programvezetője Deme Endre, a székelyföldiek programszervezője pedig Tókos Mária osztályfőnök.

Megérkezett a tavasz, elkezdődtek a fejlesztési, modernizálási munkák Kocsordon

Kedves Kocsordiak!

Ebben az évben a járási startmunka mintaprogramok „Belvízelvezetés” valamint „Belterületi utak karbantartása” programelemek keretében a Virág, a Bajcsy-Zsilinszky, a Petőfi valamint a Szabadság utcák járdáinak és vízelvezető árkainak felújítását fogjuk megvalósítani az önkormányzat által előállított térkőből, járólapokból, mederlapokból, folyókákból, fűrácsból és egyéb betonelemekből.

Értesítés!

ÉRTESÍTÉS! A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. értesíti a Tisztelt Felhasználókat, hogy 2018.04.09-tól - 2018.04.20-ig 22:00 órától 04:00 óráig az egészséges ivóvíz biztosítása érdekében Kocsord település ivóvízhálózatán csőhálózat mosatást végez.

Otthonomban fogadtam Volner Jánost!

Kedves Kocsordiak!

Kora este otthonomban fogadtam Volner Jánost, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnökét, aki az ország legmeghatározóbb politikai személyiségei közé tartozik. Személyes látogatása előtt Nyírmadán tartott lakossági fórumot Dr. Apáti István országgyűlési képviselővel.