Együtt ünnepelt Kocsord, a település Mindenki Karácsonyán!

Együtt ünnepelt Kocsord, a település Mindenki Karácsonyán!

TOVÁBBI KÉPEK a FACEBOOKON!

Hatalmas ajándék Kocsordnak.

 

Kedves Kocsordiak!

Megtartottuk a községünk karácsonyi ünnepségét, vagy ahogyan sokan ismerik, Mindenki Karácsonyát a Művelődési Házban és az adventi parkunkban, ahol szép számmal gyűltünk össze a közös ünneplésre.

A rendezvény kezdetén Bartha Mária Zsuzsánna unitárius lelkész asszony szép gondolatokkal örvendeztette meg az ünneplőket.

Ezt követően én magam osztottam meg az ünnep kapcsán felmerülő gondolataimat, valamint egy óriási "ajándékot" is átnyújthattam a településnek, hiszen a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda felújítása és bővítése tárgyában benyújtott pályázatunkat pozitívan bírálták el. Ezek után örömmel jelenthettem be, hogy I. ütemben 173.262.957 Ft támogatási összegből újulhat meg óvodánk, amely hamarosan a II. ütemben még közel 300.000.000 Ft - ra bővül ki.
Azt hiszem, hogy ez a legszebb ajándék amit Kocsordnak adhatok ezen a Karácsonyon, melyre évtizedek óta várt már ez a település.

Az ünnepi műsor a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda előadásával folytatódott, majd ezt követően a Jókai Mór Általános Iskola tanulóinak műsora következett.

Ezután a jelenlévő képviselő-testületi tagokkal, Gombos Lászlónéval és Kósa Anitával, valamint Bartha Mária Zsuzsánna unitárius lelkész asszony és községünk díszpolgárának, Szabó Károlynénak a közreműködésével meggyújtottuk a gyertyákat a község nagy adventi koszorúján.

A rendezvény végén forró teával, forralt borral, különféle karácsonyi kalácsokkal és finom szaloncukorral kedveskedtünk mindenkinek.

Örülök, hogy ilyen sokan megtiszteltek a jelenlétükkel!
Bízom benne, hogy az elkövetkezendő években is hasonló keretek között ünnepelhetünk együtt!

Ezúton is, Áldott, Békés és Boldog Karácsonyt kívánok mindnyájuknak!

Barátsággal:
Földi István