Futballmérkőzésen mérettette meg magát Kocsord és Mezőfény!

Kocsord - Mezőfény (Foieni - Románia) futballmérkőzés

Kedves Kocsordiak!

Az elmúlt vasárnap – meghívásomnak eleget téve – településünkre érkezett Mezőfény (Foieni - Románia) futballcsapata, hogy barátságos mérkőzésen küzdjenek meg az elmúlt időszakban nagy sikereket elért kocsordi focicsapattal. A siker ezúttal sem maradt el, Kocsord 5:1-re győzött Mezőfénnyel szemben.

A mezőfényi küldöttség Brém László Polgármester Úr vezetésével érkezett településünkre. Mezőfényt képviselve jelen voltak a képviselő-testület tagjai, valamint az iskola vezetősége. A mérkőzésen a helyi képviselő-testületi tagok közül is többen jelen voltak, például Kósa Anita és Gombos Lászlóné. Tiszteletüket tették többek között: Katona Károlyné óvodavezető, Jakab Tiborné élelmezésvezető, a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat munkatársai, hivatali és önkormányzati dolgozók.

A mérkőzést követően egy jó hangulatú vacsorával kedveskedtünk vendégeinknek, ahol kellemes beszélgetésbe elegyedve még jobban megismerkedtünk, és meghívást kaptunk Mezőfényre! A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés Nemzetközi Kapcsolatok és Határmenti Együttműködés Bizottságának tagjaként fontosnak tartom a határon átívelő kapcsolatok fejlesztését, ápolását, ennek fényében Kocsordot is ebbe az irányba próbálom terelni.

Polgármesterként nagyon örülök, hogy elfogadták a meghívásunkat és megtiszteltek jelenlétükkel. Brém László Polgármester Úrnak pedig köszönöm a meghívást, ott leszünk!

A mérkőzésről készült fotók megtekinthetőek: ide kattintva!

Címkék