Megújul a Kelet Takarék kocsordi telephelye előtti terület!

Megújul a Kelet Takarék kocsordi telephelye előtti terület!

Kedves Kocsordiak!

Településvezetőként egyik kiemelt célom – a pályázatok sikeressége, a közösségi élet fejlesztése mellett – a településkép javítása, azaz a közintézményeink, közösségi tereink megújítása, modernizálása, a közösség számára élhetőbbé tétele.

Így történt ez a Magyar Posta parkolójának kialakításakor, és az épület környékének megújításakor, valamint a lottózó előtti területen, és a Família ABC előtt. Ezeknek szépségét és hasznosságát hetek-hónapok óta élvezhetik.

Megújul a Kelet Takarék kocsordi telephelye előtti terület!

Most pedig elérkezett az idő a takarékszövetkezet épülete előtti rész felújítására, amelyet a mai nap folyamán megkezdtünk. Ahogyan azt a képeken is láthatják, a területet általunk gyártott térkövezett burkolattal, folyókákkal és parkosítással kívánjuk megújítani.

A modernizálással megszüntetnénk a csapadékvíz-elvezetés problémáját is, amely régóta gondot okoz a takarék épülete előtt. Javulna az óvodához érkezők parkolási lehetősége is, gyermeküket biztonságosabban tudnák óvodába vinni a szülők.

Ezzel egyidejűleg új járda is készül majd az Árpád utcán – egészen a József Attila utcai elágazásig. Bízom benne, hogy az így felújított és parkosított területen hamarosan egy bankautomatát is elhelyeznek majd az illetékesek.

A munkálatok idejére szíves türelmüket és megértésüket kérem!

Üdvözlettel:
Földi István