Újabb műszaki átadás településünkön!

Újabb műszaki átadás településünkön

Befejeződött a kocsordi Hunyadi utca járdájának teljes felújítása 760 méter hosszban és 0,80 méter szélességben!

Kedves Kocsordiak!

Megtörtént a felújított Hunyadi utcai járda műszaki átadás-átvétele, amelyen részt vett Andráskáné Rádi Bettina aljegyző, Varga Zoltán megbízott műszaki ügyintéző és Majoros János közmunkaprogram-vezető valamint jómagam is.

Újabb műszaki átadás településünkön!

A mai nap folyamán tehát teljes mértékben elkészült a Hunyadi utca katonavégesi szakaszának járdafelújítása, vagyis a vasúti síntől a Kraszna Vigadóig terjedő területen.
Az adott szakasz jobb oldala új térkövezett járdát kapott.
A felújításhoz szükséges térköveket az Önkormányzat saját maga gyártotta.

A járdaépítés a 49. számú fő út mentén 760 méter hosszban és 0,80 méter szélességben valósult meg. A szakasz felújítása sikeres közfoglalkoztatási pályázatból történt.

Újabb műszaki átadás településünkön!

Az új járda mellett megadott szakaszonként kukákat is elhelyeztünk a járdán közlekedők számára. Ezúton is szeretnénk megkérni mindenkit, hogy használja azokat, ezzel óvjuk környezetünket és Kocsord szépségét!
A Kraszna Vigadónál lévő parkunkat megújítottuk, ahová a Kastély ABC-vel szemközti parkhoz hasonlóan tujafákat ültettünk.

Jövőhéten az Árpád utcán folytatódnak a munkálatok, ahol 640 méter hosszban és 0,80 méter szélességben készül majd új járda, valamint elkészül a Takarékszövetkezet előtti parkolórendszer is, amely nagyban hozzájárul majd a Takarékszövetkezet épületének könnyebb megközelíthetőségéhez – ahogyan ez már a posta előtt is megtörtént.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!

Üdvözlettel:
Földi István