Kamerarendszer telepítése a Gyöngyfűzér Óvodában sikeres pályázatunk alapján!

 

Kedves Kocsordiak!

 

Önkormányzatunk a képviselő-testület tagjainak jóváhagyását követően beruházást hajtott végre a Polgármesteri Hivatal és a Móricz Zsigmond Művelődési Ház kamerarendszerének kiépítése tárgyában. A két intézmény és környékének területén összesen 14 db kamerát telepítettünk, amely beruházás pénzügyi teljesítése is lezárult.

A képviselő-testület jóváhagyását követően a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda is pályázatot nyújtott be kamerarendszer kiépítésére az intézmény veszélyeztetett pontjain.

A pályázati kérelmünket pozitívan bírálták el és a mai napon a szakemberek 3 db kamerát helyeztek el az intézmény különböző pontjain, így a községben összesen már 17 db kamera gondoskodik a biztonságunkról, értékeink megóvásáról.

A felhelyezett kamerák éjjellátó készülékek, amelyek kültéren és beltéren egyaránt használhatóak. A kiépített kamerarendszerre 1 év garanciát vállalnak. 
A pályázati támogatás magában foglalja a helyszínre történő kiszállást, a kamerák, vezetékek, rögzítő egység felszerelését, kiépítését, a rendszer konfigurálását és a használat betanítását.

Ezúton is gratulálok Katona Károlyné intézményvezető asszonynak és az intézmény minden tagjának a sikeres pályázathoz!

Üdvözlettel:
Földi István