Programok

Kocsordi Mindenki Karácsonya: 2017

Kedves Kocsordiak!

Múlt hét szombaton már második alkalommal rendeztük meg Mindenki Karácsonyát településünkön a kocsordi adventi parkban.

Színvonalas műsorral kedveskedtek a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda és a Jókai Mór Általános Iskola növendékei.

Ünnepeljünk együtt Kocsordon!

Kedves Kocsordiak!

Holnap 15:00 órától veszi kezdetét a község karácsonyi ünnepsége a Móricz Zsigmond Művelődési Ház előtti parkban, vagy ahogyan azt sokan hívják: a Mindenki Karácsonya.

Kaláccsal, sütőtökkel, kürtőskaláccsal, forró teával és forralt borral várjuk a kedves vendégeinket.

Karácsony a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvodában!

Kedves Kocsordiak! Ma délután tartotta karácsonyi ünnepségét a Kocsordi Gyöngyfüzér Óvoda, amelyen jómagam és Andráskáné Rádi Bettina aljegyző is részt vett. A gyermekek csodálatos műsorral örvendeztettek a közönséget. Nagyon örülök annak, hogy ilyen intézményünk van, ahol ilyen csodálatos pedagógusok dolgoznak és ilyen szép és ügyes gyerekek vannak! Gratulálok Katona Károlyné intézményvezetőnek és kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenki számára....

Karácsonyi ünnepség a Kocsordi Hóvirág Nyugdíjas Klubban!

Kedves Kocsordiak!

Péntek délután megtisztelő meghívásnak tettem eleget Andráskáné Rádi Bettina aljegyző asszony kíséretében: részt vettem a Hóvirág Nyugdíjas Klub karácsonyi ünnepségén.

A klub tagjai vendéglátással kedveskedtek a jelenlévőknek: elkészítették a híres töltött káposztájukat, a kocsordi tengerikásás és füstölt húsos káposztát, és finomabbnál finomabb süteményeket tálaltak.

Népkonyha szolgáltatás indul Kocsordon!

Kedves Kocsordiak!

A Képviselő-testület határozata alapján a holnapi nap folyamán kezdi meg tevékenységét településünkön az Étkeztetési Centrum, akik népkonyha szolgáltatást valósítanak meg településünkön. A népkonyha célja a lakossági igényeknek, szükségleteknek megfelelően biztosítani a szociális és egészségügyi hátránnyal küzdő személyek részére szociális étkeztetési feladatokat, népkonyha jelleggel.

A jó kocsordi Polgárőrök, akiknek sok mindent köszönhetünk!

Kedves Kocsordiak!

Településünk polgárőrei egész évben áldozatos munkát végeznek, akiknek a község teljes lakossága hálával tartozik. Hozzájuk is megérkezett a Nagyszakállú és egy-egy tábla csokival ajándékozta meg őket.

Ezúton is köszönjük egész éves munkájukat és jó egészséget kívánunk nekik!

Üdvözlettel:
Földi István

Megtartottuk Mikulás délutánunkat adventi parkunkban!

Kedves Kocsordiak!

Tegnap délután megérkezett a Mikulás a kocsordi Mikulás-házba is, akinek puttonyában rengeteg ajándék várta a gyermekeket.
Hatalmas tömeg fogadta a Nagyszakállút a Móricz Zsigmond Művelődési Ház parkjában, ahol a kicsik és nagyok izgatottan várták a Télapó megérkezését.