Programok

Megtartotta ballagási ünnepségét a Kocsordi Gyöngyfűzér Óvoda

Kedves Kocsordiak! Ma délután egy szívemnek kedves meghívásnak tettem eleget, hiszen részt vettem a Gyöngyfűzér Óvoda búcsúzó növendékeinek ballagási rendezvényén a Móricz Zsigmond Művelődési Házban. Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy néhány mondatban én is elbúcsúztathattam az iskola küszöbén álló nagycsoportosokat. "Kedves Gyerekek! Kedves Szülők! Tisztelt Pedagógusok! Kedves Kocsordiak!....

Elismerő oklevél átadása Kocsord község nevében

Kedves Kocsordiak!

A ballagási ünnepség során elismerő oklevélben és jutalomban részesítettük dr. Szondi Szabolcs jegyzővel és Andráskáné Rádi Bettina aljegyző társaságában a nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményéért és példamutató magatartásáért Imre Boglárka és Kósa Bálint végzős tanulókat.

Ballagási és tanévzáró ünnepség a Kocsordi Jókai Mór Általános Iskolában

Kedves Kocsordiak!

Ma délelőtt tartotta tanévzáró és ballagási ünnepségét a Jókai Mór Általános Iskola, amely ünnepségen én is részt vettem.

Az alábbi sorokkal búcsúztattam a ballagó nyolcadikosokat:

Tisztelt Kocsordiak! Tisztelt Igazgató Úr - Kedves Pedagógusok! Kedves Búcsúzó Diákok!

Társadalmi munkám ebédidőben a kocsordi népkonyhán

Kedves Kocsordiak!

A mai napon, ebédidőben társadalmi munkában segítettem a Kocsordon működő népkonyhán az ebéd kiosztásában.
Ez alkalommal az ebéd babgulyás volt.

A népkonyhai szolgáltatás már fél éve működik a községben a képviselő-testület jóváhagyásával és a pünkösdisták közreműködésével.

Trianoni megemlékezés Kocsordon

„Egy az Isten, egy a Nemzet!” – Méltóképpen emlékezett meg Kocsord nemzetünk talán legnagyobb tragédiájának évfordulójáról.

Kedves Kocsordiak!

Az önkormányzat szervezésében immár 3. éve rendezzük meg a trianoni békediktátum fájó évfordulójának megemlékező műsorát a Székely Hadosztály emlékműnél.

Családi nap a Kocsordi Gyöngyfűzér Óvodában

Kedves Kocsordiak!

Ezen a héten zajlik intézményünkben a Gyöngyfüzér Hét, amelynek keretében minden nap más-más programmal készülnek gyermekek és felnőttek egyaránt.

A mai nap folyamán kerül sor a családi nap megtartására, melyen magam is részt vettem. A délelőtt folyamán változatos programokon vehettek részt a gyermekek, szülők.

Kocsordi Majális!

Kedves Kocsordiak!

A tegnapi nap folyamán rendezte meg a Kraszna Horgászegyesület az immár hagyománnyá vált majális rendezvényét a Kirva lapos horgásztó területén.

A nap kezdetén koszorúzással róttuk le tiszteletünket néhai Jakab Zsigmond volt polgármester emléke előtt.